top of page
Fliserens

Hos Jysk Fliserens & Algebehandling har vi mere end 10 års erfaring med fliserens og er i blandt Danmarks billigste & førende indenfor vores felt.  Vi bruger det bedste udstyr – der sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat. Derudover tilbyder vi Danmarks bedste service:

  • Landsdækkende service UDEN kørselstillæg

  • Garanti på 15 år, ved årlig service aftale, UDEN binding. 

  • Hurtig og kompetent support

  • Miljøvenlige og skånsomme løsninger

 

Fliserens – Hvorfor bliver fliserne grimme?

Når fliserne ser ud som nye, giver haven bare en lyst til at vise den frem. 

Men som årene går, bliver fliserne mere og mere modtagelige overfor diverse vækster

De fleste årsager til grimme fliser skyldes: Alger, ukrudt og flisepest, som generelt er årsag til mange triste haver rundt om i Danmark.

 

 

Hvordan fungere en Fliserens: 

Syning Værktøj

Step 1

GRATIS PRØVERENS OG OPMÅLING.

Når vi møder dig på adressen, starter vi altid med at gennemgå flisearealet – her vil vores erfarne fliserenser foretage en opmåling af jeres fliseareal.

Her tilbyder vi også, GRATIS at lave en fliseprøve, så du kan se med egne øjne, det flotte resultat. 

Efter prøverensen og opmålingen præsenterer vi dig for en fast pris på opgaven. Herefter er det op til dig, om vi skal fortsætte fliserensningen med det samme eller finde en fremtidig dato.

Fliserens

Step 2

RENSNING AF FLISER

Når vi påbegynder arbejdet, vil vores fliserenser både fjerne mos, flisepest og alger, så dine fliser allerede her vil fremstå rene og pæne igen. Du vil derfor hurtigt kunne se effekten af arbejdet.

Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE renser fliser ved brug af Højtryksrensning idet det ofte vil ødelægge flisernes belægning, da trykket er simpelthen bliver for kraftfuldt. Med vores specialudviklede udstyr, udsættes fliserne ikke for samme belastning, idet vi renser med en større vandmængde, der vasker fliserne i stedet for at spule dem. Det giver en yderst effektiv og samtidig meget skånsom rensning af fliser, som passer til alle flisetyper.

Algerens
image002-kopi_edited.jpg

Step 3

3: DESINFICERING

Efter rensningen af fliserne, påføres de en forebyggende desinficering, som sikrer at evt. efterladenskaber og sporer, der kan sidde tilbage i fuger og/eller i flisernes porer, bliver nedbrudt. På den måde forebygger og forlænger vi resultatet af din fliserens.

Tagrens

Step 4

IMPRÆGNERINGEN:

Efter rens af fliserne ANBEFALER VI man vælge at få  imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig over for alger og mos, da den ikke længere suger nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne.

Imprægneringen er diffusionsåbent, forsegler flisernes overflade og trænger ca. 1.5cm ned i flisen. Det gør at eksempelvis vand ligger sig som små perler på overfladen i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet og kombineret med vores årlige algebehandling kan vi tilbyde op til 15 ÅRS GARANTI på behandlingen, og derved sikres du et flot og varigt resultat.

Den årlige algebehandling er vigtig, da den bekæmper den konstante ovenfra kommende algepåvirkning.

Impraegnering.jpeg

Step 5

Fugesand.jpeg

PÅFEJNING AF FUGESAND

Ved rensning af fliser vil en smule af flisefugen blive skylle væk, og derfor er det altid en god idé, at få lagt noget frisk fugesand på fliserne. Sandet stabiliserer fliserne, så de ikke bliver løse, og formindsker samtidig risikoen for mos og ukrudt. Hos Jysk Fliserens & Algebehandling benytter vi os af Danfugesand, som har en ukrudtshæmmende egenskab, der skaber et ugunstigt miljø for fremtidigt ukrudt.

Du kan vælge selv at stå for fugesandet eller lade os klare det for dig.

OBS: Sand er ikke inkluderet i vores tilbud. Ønsker du, at vi levere / fejer sand for dig, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud på fliserens.

Step 6

Bullet Journal

Priser på Fliserens

Priser fra kr. 50.- pr. kvm - Ring eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Kundens favorit.

Fliserens, Desinficering, Imprægnering, påfyldning af fugesand. 
kr.99.- pr. kvm. + 15års garanti med vores Garanti service. 

DEN ÅRIGE SERVICE AFTALE, UDEN BINDING.

Den årlige behandling er vigtig, da den bekæmper den konstante ovenfra kommende algepåvirkning. Vedligeholder man dem, gennem os hvert år- Giver vi 15 års garanti på stenens overflade. 

Ønsker man dette, modtager man hvert år en mail, fra os.

 

Som kunde hos Jysk Fliserens & Algebehandling har du mulighed for at få Håndværkerfradrag på fliserens. Du kan få fradrag for arbejdslønnen, og den udgør typisk 3 / 4 af den samlede pris. Læs mere på SKAT’s hjemmeside, her !

Tagmaling
Træterresse
Fugesand

15 års Garanti Service på Fliser:


PRISER PÅ ÅRLIG SERVICE AF FLISER, UDEN BINDING.
Fliseareal op til 150 kvm. | kr. 500,- 
Fliseareal op til 200 kvm. | kr. 600,- 
Fliseareal op til 250 kvm. | kr. 700,- 
Fliseareal op til 300 kvm. | kr. 800,- 

Alle priser er inkl. Moms.

Tak for din indsendelse!

bottom of page