top of page
algebehandling_edited.jpg

Algebehandling af tag:

Hos Jysk Fliserens & Algebehandling tilbyder vi en økonomisk Algebehandling, der bliver udført relativt hurtigt, og med et resultatet der tager lidt længere tid, før det kan ses. Der sprøjtes en skum ud over hele taget, som trænger ned i alger og andre vækster på taget. Her vil behandlingen langsomt begynde at virke med det resultat, at algerne begynder at blive nedbrudt og løsnet, og efterhånden vil vind og regn skylle væksterne af. Det aktive algebehandlingsmiddel skal virke i en længere periode, før man ser resultatet, typisk 6-8 måneder, hvorefter det algefrie tag står tilbage.

Bemærk, at det hovedsageligt er en behandling, der fjerner alger, dog vil en del mos også forsvinde, da behandlingen vil løsne op for rødderne i taget. Er der meget mos, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at feje mosset af taget året efter 1. behandling.

 

Miljøvenlig tagrensning der fornyer tagets liv.

Vi er nogle af de førende specialister i branchen, og vi har gjort os positivt bemærket med vores effektive, miljørigtige og skånsomme tagbehandling, som aktivt fjerner skidt og alger og derved lader dit tag fremstå flot igen.

FORDELENE VED EN TAGRENS: 

 

  • Forlænger levetiden på dit tag op til 20 år. 

  • Forskønner din bolig og holder taget sundt. 

  • Holder uforudsete omkostninger nede,

  • Mindsker risikoen for frostsprængninger. 

  • Øger huset værdi. 

 

 

Et godt råd til dig.

For at opnå det mest optimale resultat og holde væksten på taget nede, anbefaler vi, at du gentager ovenstående Algebehandling årligt. Behandlingen skal derfor ikke ses som en engangsløsning, men som en proces, i det alger, skidt og snavs findes overalt i luften, og derfor vil fæstne sig på tagets overflade med tiden, hvis der ikke tages forbehold.

En årlig service, kan forlænge tagets levetid med op til 20 år. Ved service undersøger vi tagets tilstand og giver en Miljøgodkendt algebehandling af hele taget. Her fjerner vi vækstbetingelserne for fremtidige vækster, så taget fortsat står rent og pænt.

Den årlige serviceordning er på sigt en langt mere økonomisk og mindre tidskrævende løsning, end en udskiftning af taget efter en årrække med mislighold.

Vi giver 30 % fra første behandling med en bindning på MIN. 2 år.


Nybyg, Nyanlagt terresse og allerede alger ?

 

Vi ser hos rigtig mange nybyggede huse, eller ny anlagte terrasser mm, at der er allerede viser sig Alger og snavs efter ganske få måneder. 

Det er i mange tilfælde pga. fliserne ikke er imprægneret fra producenten, flisensoverflade er åben og den er derfor modtagelig mod alt. Fliserne vil indenfor ganske få år, begynde og få flisepest mm.

Vi anbefaler derfor, med det samme og få fliserne imprægneret- er i sent ude og er der allerede kommet alger, anbefaler vi en algebehandling og derefter (3-4 mdr. efter) en imprægnering. 

Vi går ind og giver 15 års garanti på stenens overfalde, hvis i vælger og få dem imprægneret gennem os og tilmelder jer vores Garanti service, årligt.

 

Miljøvenlig Algebehandling / Imprægnering der holder dine nye fliser / Terrasse pænt i mange år

 

Kontakt os, for et tilbud, der passer netop til dig.


 

Priser på Algebehandling:

 

 

Alle vores Priser er inkl. Moms og Kørsel.

 

Vi bruger Neutralon til alle vores behandlinger, det er miljøgodkendt af miljøstyrelsen til nedbrydning af alger.

 

Et Parcel hus op til 350 m2, MAX 3.5 meter til tagrenden: 1199,- 

 

Et Parcel hus op til 500 m2, MAX 3.5 meter til tagrenden: 1399,- 

 

Tilkøb af Udehus ell. Garage op til 80 m2: 300,- 

Tilkøb af Udehus ell. Garage op til 150 m2: 450,-

 

 

Lade, Staldbygninger, Erhverv mm. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud. 

 

DEN ØKONOMISKE ALGEBEHANDLING.

(ÅRLIG AFTALE = 30% RABAT)

Få årlig Service aftale, med en årlig Algebehandling og få 30 % Rabat- med en fast aftale på minimum 2 år.

Tak for din indsendelse!

bottom of page